JENNYPENNY
My blue eyed girl 2009-10-28


Kommentarer (0)
Tisdagstema: Kusligt 2009-10-27


Fler bidrag på kusliga saker hittar du här http://tisdagstema.se/

ps: råkade få in lite fel text på mitt bidrag :) har inga såna här i köket!
Kommentarer (7)
Little Star 2009-10-27
"Never forget who you are
Little star
Never forget how to dream
Butterfly

God gave a present to me
Made of flesh and bones
My life
My soul
You make my spirit whole

Never forget who you are
Little star
Shining brighter than all the stars in the sky
Never forget how to dream
Butterfly
Never forget where you came from
From love


You are a treasure to me
You are my star
You breath
New life
Into my broken heart

Never forget who you are
Little star
Never forget how to dream
Butterfly

May the angels protect you
And sadness forget you
Little star
May goodness surround you
My love I have found you
Little star
Shining bright"
Kommentarer (1)
Grötilicious 2009-10-26


Potatis och palsternakspuré var ingen större hit. A var mycket skeptisk och såg småäcklad ut medan hon puttade ut purén med tungan. Men gröten... gröten var superb och lill fröken tog skeden i sin knubbiga hand och praktiskt taget tryckte in den i sin mun. Och hon kunde inte få nog, hon åt som en hungrig piraya och hade gröt till och med i lill snoken! Och hade hon fått bestämma hade hon ätit hela förpackningen med gröt på en och samma gång. Och vattnet i nappflaskan:OJOJ... (A har vägrat nappflaska) gick åt som en dunk HB på en finsk förfest :) Så herr potatis och fröken palsternacka: Släng er i väggen!
Kommentarer (2)
Vi ---> 2009-10-26

Stick Figure Family at FreeFlashToys.com
Make your Stick Figure Family at FreeFlashToys.com

Kommentarer (0)
I väntan på S: 2009-10-23
♥ kommer om en timme, jag=tidsoptimist! Always have been, always will be!

check, check, check!! Jag hann!! :) okej, måste steka köttet, men det tar ju bara en sekund!
Kommentarer (1)
Jag har städat, jag har skrubbat... 2009-10-23
...nåja, riktigt så entusiastisk har jag ju inte varit :) Men renbäddat, dammsugit och städat toaletten det har jag gjort. Brukar inte skrubba så värst mycket när jag städar...ja, förutom toastolen! Det är inte så att jag kryper runt med ändan i vädret och skrubbar golvet med en borste som alla husmödrar gjorde förr i tiden rödmosiga i ansiktet med svetten rinnande längs ryggen...nej, har en aningen slappare städstil men rent brukar det bli ändå.


Mina rosa arbetskompisar.

Insåg att jag har släpat hem en massa rosa saker; rosa skärbräda, rosa diskhanddukar, rosa tvålpump, rosa kökshanddukar, rosarutigt förkläde + plus en massa andra rosa detaljer. Liiite mycket rosa men har en massa annat neutralt som balanserat upp min överkonsumtion av kulören rosa. Men jag kan inte få nog :)

Kommentarer (1)
Så här liten var jag för ett tag sedan 2009-10-22


Alvas första dag hemma samt den första tuppluren i vagnen ♥

Och så här liten var jag för ett tag sedan:

Eddie är ute på bus fjärde dagen hemma hos oss ♥
Kommentarer (0)
Playa del Sunderbyn 2009-10-21
Idag har Eddie trotsat vädergudarna:



Pics of today
Kommentarer (2)
Vi är invaderade! 2009-10-21
En fästing med harskranksben...GULP...har bosatt sig på vår köksvägg! Misstänker att det är han som ligger bakom den irriterande flugans mystiska försvinnande. Vet inte om jag ska skratta eller gråta för att den här läskiga typen tagit hans plats :/ Hur ska jag nu våga vistas i vårt kök!!? Vi kommer att svälta ihjäl! Jag iakttog honom darrigt och noterade att han använde sig av ett suuuperlååångt framben när han skulle framåt, precis som en käpp rörde han den fram och tillbaka framför sig! Nu är han dessutom försvunnen och gömmer sig säkert i någon mörk vrå och planerar en attack mot mig:( Så om jag är fingerlös är det fästingen med harskranksben som varit i farten...



Jag har dessutom riskerat mitt liv för den här bilden och fick ta flera bilder för att jag skakade så mycket i tron om att han skulle hoppa på mig! Sedan kom jag ihåg att jag en gång läste om en gammal tant som hade haft en spindel på sin köksvägg. Den hade suttit där i två veckor och tanten hade pratat med den när hon fikade sina mazariner och sitt kaffe tills någon kommit och hälsat på som fattade misstankar och ringde Antisimex eller något liknande. Det hade visat sig att det var en enormt giftig spindel från något exotiskt land och det hade tydligen inte varit någon liten sak heller. Huvvaligen!!!
Kommentarer (0)
Snart är det... 2009-10-21

Ja, det återstår att se vad vår lilla parvel säger om detta? Spännande
Kommentarer (0)
Frostbiten... 2009-10-20
I morse när vi tog våran dagliga morgonpromenad var det så här mysigt;
<---Liten Snornos ♥

Alva
sov sött i vagnen, Eddie tuggade på pinnar och nosade för glatta livet och jag passade på att fota lite. Det var kallt, solen sken och vi vandrade fram längs den frostiga skogsstigen. Så småning om började solen att värma så det föll små, små vattendroppar från träden, nästan som på våren. Eddie hade fina, små kristallklara droppar i sin svarta päls.


Kommentarer (2)
Tisdagstema: Rättvisa 2009-10-20



...och borde vara en mänsklig rättighet! Det vore rättvisa!


Fler bidrag hittar du här
: http://tisdagstema.se/
Kommentarer (7)
Just a Little Bit of Alva 2009-10-19






Alva= 7390gram, 66 centimeter, 4 månader och 2 dagar :)
Kommentarer (0)
Tårtan is gone... 2009-10-19
Yes! Den sista biten slank ner igår när vi hade besök och resten av sockerbomben tog S med sig till replokalen. Den andra tårtan är på tryggt avstånd i S:s föräldrars frys och då kan inga klåfingriga tårtomaner få tag på den...nämner dock inga namn, ehrm!!! ;) Den ska ätas på lördag då S:s bror fyller jämna år!

Som sagt hade vi besök i går, det var söta, lilla Gabriella och hennes föräldrar som var och hälsade på och då fick Alva den här jättesöta bodyn med små kaniner på som hon kan rulla runt i;



Tack än en gång! :)


Glömde såklart att fota dom här ulliga grejjerna som min lilla mormor stickat till Alva i namnfestspresent ♥ Så mysiga på små fossingar och händer


Idag är det för övrigt dags för ett BVC besök. Spännande att se hur mycket A har vuxit under en månad :) Det brukar alltid vara några centimetrar och gram för hon växer så det knakar. När man tittar på bilder på henne som nykläckt var hon ju en liten, liten parvel.

Klart slut!
Kommentarer (0)
Höst, höstigare, höstigast 2009-10-18
Höstbilder från våra höstiga höstpromenader i höst ;) (Ju mer jag skrev det, ju mer kom jag underfund med att höst är ett väldigt fult ord. Höst, höst, höst!!!)





Kommentarer (0)
Let Me Present the Presents; 2009-10-18




♥ALVA TACKAR FÖR PRESENTERNA♥




Kommentarer (0)
Party, party... 2009-10-17

Alva i "gammelmosters" famn ♥



....nåja, ritkigt så vilt gick det inte till när Alva hade namnfest idag. Däremot tryckte vi i oss en massa smörgåstårta, princesstårta, kakor, kaffe och läsk. Är fortfarande mätt och har en känsla av att jag aaaldrig kommer att bli hungrig igen :) Hedersgästen sov mest under hela festen, säkert för att hon skulle slippa städa upp efter festligheterna misstänker jag. Precis när vi blev färdiga vaknade hon, alldeles för bra timing tycker jag ;)



Hade för övrigt trott att vi skulle hungra ihjäl och beställt två GIGANTISKA princesstårtor som vi nu har fått frysa in! Och det har blivit över en massa kakor och snask...inte bra! Dom kommer att kalla på mig från skåpet; "Jennyyy, ät oss,ät oss..."
Kommentarer (0)
Antisimex 2009-10-16
Jag behöver hjälp av Antisimex så att dom kommer och eliminerar denna fluga som har retat mig i flera veckor nu :( Den är odödlig och väääldigt irriterande!
Kommentarer (0)
Längtar... 2009-10-09
på att helgen ska börja och jag får hugga i! Dom dumma godisarna, chipsen och chokladen sitter i köket och läskar en uttråkad Jenny! No good can come out of this! Lovar, ska inte ta...okejdå, smakade bara några chips och typ tre bilar! Vadå, någon måste ju kolla att dom är bra ju. Typ färska och sådär.

Lovar, hädanefter tittar jag bara till dom emellanåt så att inte skatan tar dom. Man vet ju aldrig med dom där skatorna, lömska fåglar!


The candy is under my watchful eyes...





Behärska dig nu kvinna!!
Kommentarer (0)
Brrr.... 2009-10-09
För ett tag sedan insåg jag att det är dags att plocka fram dessa ulliga saker som mormor har stickat, så att man inte förfryser händerna av sig på morgonpromenaden. They are greeejt


Känner mig smått rastlös och uttråkad och vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

Alva sover, kanske borde jag också ta en liten power nap? Eller städa? Tvätta tvätt? Tömma diskmaskinen? Leka med Photoshop? Fota? Näää, inget intresserar mig idag. Det är ju fredag och allt och S kommer hem ikväll likaså vår vän Eddie. Nåja då vet jag iaf vad jag ska göra; MYYYSA! Har köpt Ahlgrens bilar och chips som jag ska smälla i mig senare! Men nu vaknade min lilla sjusovare, dags för mjölkning!
Kommentarer (0)
Höstlööw.... 2009-10-07

Sunderby Sunset...

Jag måste erkänna att jag gillar hösten. Det är en mysig årstid! Ingen ångest för att man borde vara ute och hitta på saker som på sommaren. Nej, hösten det är latoxens årstid, det vill säga min årstid. Man kan koka lite te, slappa, läsa, glo på dumburken och lyssna medan regnet smattrar mot taket och vinden viner i knutarna. På hösten kan man bylta på mysiga koftor och ulliga mössor, alla serier börjar sändas igen och tevetablån är inte längre öken,det virvlar runt en massa färgglada höstlöv och man kan tända brasor i spisen och allt detta betyder att mysfaktorn är HÖG! Så ge mig mera höst bara :)
Kommentarer (0)
En fundersam dam 2009-10-07


Kommentarer (3)
Tisdagstema: Gott 2009-10-06
Gott, gotti, gott, gott tycker Alva!


Fler bidrag hittar du här http://tisdagstema.se/
Kommentarer (3)
Sjukhus och tårar... 2009-10-06
Stackars lilla liten har varit sjuk. Det började på fredag då allt inte riktigt stämde med lilla A som spydde som en fontän. En allmänt ledsen, hängig och förtvivlad liten tjej var hon, Alva, och jag var en allmänt ledsen, rödgråten och på gränsen till hysterisk mamma. Vi åkte till barnmottagningen där dom tyckte att A skulle bli inlagd för att se hur det artade sig. Ett antal kirurger och barnläkare klämde och kände på Alva, det togs en massa prover och ultraljud men man hittade inget fel på A som fortsatte att spy. Vi frågade om det kunde vara magsjuka men alla sa att det är ytterst ovanligt att bebisar får det. Nåja, på lördag fick vi permis eftersom dom tyckte att A inte var nämnvärt påverkad av sitt tillstånd och samma dag på kvällen fick jag magsjuka! HURRA! Kan säga att det är första gången jag blivit glad över att jag fått magsjuka. Så nu är allt frid och fröjd hoppas jag, för lite nojjig är jag fortfarande kan jag säga. Men antar att det är en mammas uppgift :)
Kommentarer (0)
Eddie... 2009-10-01
Kommentarer (3)
Nya upptäckter... 2009-10-01
Alva har upptäckt sina små fossingar ♥ Nu gäller det bara att få fast dom där snabba små rackarna...




Attans, den smet!
Kommentarer (2)