JENNYPENNY
Gummistövlar och galonbyxor... 2010-08-25

...behöver man när man ska börja på dagis!
Iiiik...jag trodde att det skulle ta åtminstone fleeera månader innan Alva fick en plats. Men icke det, ungefär några dagar efter att hon blivit registrerad i kön fick hon en plats. Mammas lilla bulle ska börja på dagis, SNYFT! Nu är det bara några dagar kvar av min mammaledighet...några få ynkliga dagar! På måndag är det dags att öppna skolböckerna igen och sedan börja skola in fröken på dagis. Tur att jag köpte galonisar och gummistövlar så hon är fit for fight mot ruggiga höstdagar!

Kommentarer (2)
Lilla Alva och det stora havet 2010-08-25





Mjöfjärden igår
Kommentarer (2)
Tut tut 2010-08-24




Kul att köra truck-o-mobil    :P

Kommentarer (0)
Dags att sussilulla 2010-08-23




efter en lååång dag. Vi har gjort köttbullar, gått en långpromenad och läst pekbok och allt detta har gjort mig trött, myyycket trött.

ZzzZzznark


Kommentarer (0)
Upp 2010-08-23







i det blå :)


Kommentarer (0)
Skärgårdsliv 2010-08-23







Kommentarer (0)
En blomsterflicka 2010-08-17




i sköna maj


Kommentarer (0)
A lighthouse 2010-08-16


in the harbour of Reykjavik, July 2010




Kommentarer (2)
In the harbour 2010-08-16









of Reykjavik accompanied by a lonely Seagull


Kommentarer (0)
A walk 2010-08-16






in a grey yet colourful Reykjavik

Kommentarer (2)
Oh, windy day 2010-08-16






Kommentarer (0)
Eddie namnam 2010-08-16








Smaskens till sista smulan....



Kommentarer (0)
Dimmigt 2010-08-15



Kommentarer (0)
En kväll i augusti... 2010-08-15










...närmare bestämt fredagen den 13:e var det partaj eftersom farmor fyllde jämna år :D
Vi åt en massa "nam nam" och hade det trevligt ändå in till småtimmarna.


Kommentarer (0)
Let there be light...candlelight! 2010-08-11




Äntligen kan man tända ljus igen! Ljusa sommarnätter i all ära men jag tycker att det är mysigt när det är mörkt på kvällen. Det känns som om sommaren 2010 börjar lida mot sitt slut och om inte mindre än en månad ska jag sätta mig bakom skolbänken igen. Det känns kul, men lite trist för nu är mitt år som mammaledig snart över...buhuu. Alva ska börja på dagis när vi fått en plats och till det ska hon vara hemma med pappa.
Nej, nu är det dags för mig att ZzZZzzova

Zzznark

Kommentarer (0)
Island 2010-08-11













Kommentarer (0)
Something Blue 2010-08-11




Önskar att jag kunde byta ögonfransar med Alva. Tur för Alva att det inte är möjligt, då hade hon fått alla mina tre, 1/2 centimeters ögonfransar :P

Kommentarer (0)
Say Cheese!!! 2010-08-10




IDAG HAR JAG BAKAT BLUBÄRRYTJIISKEJK

Kommentarer (2)
Vi saknar dig "Peta" 2010-08-10




Vi ska skaffa Skype :D




Kommentarer (0)
Lilla vickevire, tummetott & slickepott 2010-08-10






Kommentarer (0)
Nice Little Window in Nice 2010-08-09





Kommentarer (0)
Mila´s Daydreams 2010-08-09









Fick ett tips om den här ooootroligt söta bloggen. Den är så kreativ, rolig och gullig!
All rekvista är gjord av sådant man har hemma ex mattor,påslakan, filtar, kläder etc

Kika gärna på resten av alla söta bilder på

www.milasdaydreams.blogspot.com

TJILLIVIPPEN

Kommentarer (0)
Alvis 2010-08-09
Mamma saknar dig skruttunge!!! Senare idag flyger jag hem till nordligare breddgrader och då ses vi :D
Vi har i alla fall "pratat" i telefon och Alva sa till mig att pappa var "dä booota" och en massa annat kul. Synd att vi inte riktigt pratar samma språk alla gånger men det var säkert något kul för Alva skrattade. Jag också för den delen för att vara artig och väluppfostrad. Bilden är tagen i våras när vi var hos mormor och morfar och hälsade på. Alva körde rally i sin truck-o-mobil (gåstolen) samtidigt som hon charmade oss med sina leenden. Det är ungefär 7-8månader sedan. Okej, snälla Alva, sluuuta växa så jäkla fort! Din stackars mamma hinner inte med i det här tempot förstår du :)
Kommentarer (0)
Something red 2010-08-09
En liten nyckelpiga vi såg på vår lilla tripp till Klubbviken i början av sommaren. Alldeles ensam där bland sandkornen kämpade den på. Tills den kom på att den faktiskt kan flyga...
Kommentarer (0)
Muppar i Uppsala 2010-08-08
Just nu ligger jag i Uppsala på en madrass i min kära vän Åsas lägenhet. Hon och hennes respektive är på kräftskiva någonstans i den svenska huvudstaden. Och jag då, jo jag ligger här som en degklump och segar mig och tänker på diverse komiska saker. Som till exempel det att när jag var gravid och bakade en mastodont blueberry cheesecake som jag sedan åt till frukost, lunch, middag och som tilltugg på kvällskvisten eller hur jag tyckte om att sunka runt i mina XXXL pyjamasbyxor. Det var praktiskt taget det enda jag ville göra när jag var gravid; äta och sunka, helst med fettigt hår. Annars infann sig liksom inte den där riktiga sunkfeelingen, helst skulle också min t-shirt vara fläckig och tre storlekar för stor. Däremot skulle mitt hem vara rent, fräsch och i ordning annars blev jag stressad. En gång fick jag ett gravidhormonpsykutbryt på våran lilla dammsugare och misshandlade den så att den fick beståene men. Men det var också en av två gånger jag blev arg under min graviditet. Den andra gången var det över en kvarglömd filt, lyckligtvis var jag på allmän plats så jag kunde inte våldföra mig på någonting. Istället surade jag en kvart sen sjöng jag i kapp med dom andra första majfirande människorna i Uleåborg.
Nu saknar jag min lilla familj där hemma och börjar faktiskt tro det eller ej ledsna på min frihet. Man behöver bra smaka på den ett tag för att bli mätt. Men det har varit roligt att komma bort ett tag och träffa kompisar och uppleva små äventyr som när vi skulle hämta Petras visum till exempel. Nåväl, nu kommer vi inte att ses på ett tag. Vi vinkade av Petra idag som ska vara i Indien i närmare ett halvår. Det kändes konstigt, det känns alltid konstigt att vinka av vänner som ska vara borta länge. Man är ju van att se dem med jämna mellanrum. Nåja, det är väl så när man börjar bli äldre, man kan inte längre cykla till sina kompisar, plinga på och fråga ""Kan du va?" längre.
Nåja, innan jag blir alldeles för nostalgisk och sentimental är det dags att inta någon slags föda så det är med andra ord dags att börja rota i Åsas skafferi i jakten på mat.
Tjingeling
Kommentarer (0)