JENNYPENNY
Fifaffen 2011-06-04



Alva har funnit en ny vän i "fifaffen", här tittar dom på Mumintrollet tillsammans i soffan. "Fifaffen" får en massa pussar och uppmärksamhet av Alva och hon tycker att även jag ska ge den pussar. Igår när vi åkte mot nordligare breddgrader skulle "fiffafen" prompt också komma med. Sagt och gjort, han fick följa med oss till mormor och morfar. Alva bokstavligt talat släpade "fifaffen" efter sig till bilen och där i baksätet satt dom tillsammans, åt morotssnacks och pratade om ditt och datt, Alva och "fifaffen".

("Fifaffen" är egentligen en prydnadssak föreställande en giraff)

Kommentarer (0)
En blåsig bal på slottet 2011-06-04











Idag hade min syster bal och hon var så fin  :)

Kommentarer (0)
En stund på stranden 2011-06-03







Alva var liiite avis på Eddie för hon ville minsann också bada men jag tror att lillstumpan får vänta på årets första dopp ett tag till. Eddie är trots allt en härdad badentusiast som börjar badsäsongen i april och avslutar den i mars :D


Kommentarer (0)
Blomsterflickan 2011-06-03







Alva hittade ett dike fullt med maskrosor under vår skogspromenad idag. Jag satte en maskros bakom vardera öra på henne, då tyckte Alva att både jag och Eddie också skulle ha varsin blomma bakom örat. Det var dock lite svårt att sätta en blomma bakom Eddies öra så han fick nöja sig med att ha en i halsbandet, det var fint det med. Vi var väldigt somriga alla tre, där vi gick i solskenet och njöt av livet.  

Kommentarer (1)
Måsar 2011-06-02














Jag vet faktiskt inte om den sista krabaten är en mås men han hängde ju med måsarna, så då får han skylla sig själv att jag tror att han är en (alltså om han inte är en. Åh, vad komplicerat det blev)! Jag är faktiskt ingen ornitolog :)
Kommentarer (0)
Lite mer Marocko 2011-06-02


















En salig blanding :P

Kommentarer (2)
Gammal, äldre, Milton 2011-06-01





Kommentarer (0)
Playing with food 2011-06-01













Pheeew! Har haft en tenta i statistik idag vilket resulterat i att min stackars, knopp är helt tom. Jag var tvungen att hitta på något som inte krävde någon avancerad tankeaktivitet så jag fotade lite grönsaker och frukter. Dom är rätt så snälla, sitter tålmodigt, still där jag placerat dem utan att springa iväg eller försöka sig på andra busstreck :P Nej, nu är det dags att hämta hem fröken Alvis -Larvis. Vi ska nog på en liten cykeltur tänkte jag alla tre. Nu när det äääntligen sluta ösa ner vatten och man vågar sticka ut näsan utanför dörren igen utan riskera att bli dygnsur.

Tjingeling




Kommentarer (0)