JENNYPENNY
Snygg-taxar 2011-08-31




Hittade den här sötnosen genom en blogg jag brukar läsa mellan varven och jag var tvungen att klicka hem dom. Trycken är gjorda av Lisa Bengtsson och hör till en serie som heter Familjen. Förutom Ulrika Eleonora får Sixten komma hem till mig för att pryda en vägg med sin söta nuna.
Dessa affischer hittade jag på www.favoritsaker.se
Jag funderar även på affischen med ögonen, ni vet den som pryder Fazers Ögonblink förpackning men det får nog bli vid ett senare tillfälle.



Kommentarer (0)
I´m hooked 2011-08-31




Denna miniserie alltså...

Kommentarer (0)
Under my umbrella 2011-08-22










Kommentarer (1)
Sensommarvackert 2011-08-14











Vilken härlig kväll! Vi gick en kvällspromenad till stranden och tittade på fiskar och myror. Alva hade mycket spring i bena trots att hon varit på tårtkalas på Hägnan idag. Där fick man dekorera en egen minitårta. Gott var det, tyckte Alva som mumsade i sig hela sin jordgubbstårta med marsánsås och grädde. Nej, nu är det filmtajm :)


Kommentarer (0)
Girls just want to have fun 2011-08-09











Kommentarer (0)
Sveriges nästa mästerkock? 2011-08-02






Alva ääälskar sin spis som hon fck när hon fyllde två samt sina glas, grönsaker och kastruller. "Vill du ha fukkost, mamma?" frågar hon mig och sedan serverar hon mig mat vid sitt lilla bord i sin lekhörna.  

Kommentarer (0)
...mera Seskis 2011-08-02













Kommentarer (0)
Sommar på Seskis 2011-08-02












En vecka i Juli när vi var hundvakt på Seskarö passade jag på att krypa runt med kameran bland buskar och snår. Förutom det  bjöd Alva oss på kaffe och paj som hon gjort i sitt hus (min gamla lekstuga) en gång i halvtimmen :D Vi har också badat så att våra tår skrumpnade, käkat glass och blivit bitna av mördarmyror...

Kommentarer (0)