JENNYPENNY
Bubble Trouble 2009-09-30
Medan fröken lilla lurade tuppar i vagnen passade jag på att leka lite med kameran och photoshop! Det är sååå roligt, skulle kunna ägna flera dagar åt att bara sitta och mixtra :) Tror att jag skulle kunna bli som folk som spelar dataspel och glömmer bort att äta, duscha och gå ut, fast med photoshop då. Tur att jag har en massa annat att göra så att jag inte hinner sjunka så lågt.


Kommentarer (0)
Sugar and Spice and everything that´s nice 2009-09-29
Fick ett riktigt bakryck och vad passade då om inte klassikern kladdkaka. Receptet är hämtat från Leila Lindholms bok "a piece of cake" som förövrigt är fylld med ljuvliga recept. Me like very, very much! A piece of cake är också den här kakan att baka och det tar inte mer än ungefär 45 minuter att trolla ihop den. Enjoy!




Kommentarer (0)
It´s all to Beautiful... 2009-09-29
"Over bridges of sighs
To rest my eyes on the news of the season
Under the autumn sun
To town, that´s where I´ve been

What did you do there? - I splurged
What did you feel then? -Well I cried
But why the tears there? - I'll tell you why

It's all to beautiful, It's all to beautiful
It's all to beautiful, It's all to beautiful"



Ja, det satt sannerligen fint med en runda på stan. Köpte mig en skinnjacka och ett par nya stövlar och en massa annat smått och gott. Nu känner jag mig lite uppdaterad minsann och slipper känna mig som en surtrasa på vift. Köpte även ett par mörkblå jeansleggins och en gråmelerad tröja som var riktigt höstig och mysig. Det var första gången på väääldigt länge jag köpte saker enbart till mig själv. Nu för tiden är det ju så att jag mest köper saker till Fröken Alva...okejdå, det smög med en jättesöt liten halsduksaktig sak till henne! Men säg inte till någon ;)
Kommentarer (0)
running with scissors... 2009-09-29
Tisdagstema verktyg




Snipp,snapp, snut så var sagan slut...

Fler bidrag hittar du här http://tisdagstema.se/
Kommentarer (0)
Bus... 2009-09-29
med tokpappa på morgonkvisten:)


Kommentarer (3)
Helgen i ett nötskal; 2009-09-28


Vi har fajtats med

Skottkärra efter skottkärra körde vi in i vedbon, men ändå tycktes den inte bli mindre....


Lilla A har varit på upptäcktsfärd hos farmor & farfar


Puss på däjj...

En allvarlig liten dam.

Vi såg en massa intressanta saker...




Efter alla dagens bravader sov lilla A, mamma, pappa och Eddie gott, mycket gott...
Kommentarer (0)
Morgonmys, bananer och döda getingar 2009-09-25
Upptäckte i morse att vår lurviga vän mördargetingen stupat på mysfilten i vardagsrummet.



Må du vila i frid lilla surrande sak som skrämde livet ur mig igår. Allt är förlåtet!
Men innan han fick bege sig mot sin sista vila i trädgården fick han posa lite granna...



......................................................................................................................................

TVI för leverpastej, korv går ganska BRA men banan är bara BÄST!






Det är ju trots allt fredag och alla vet ju att vad som helst kan hända på fredag!








Och medan Eddie suktade efter saftiga bananer tog lilla A det bara lungt...

Kommentarer (1)
Vad är det för en dag... 2009-09-25




Ehrmm, vill börja med att gratta min vän som fyller år idag. GRATTIS PETRA!





Jag och mina små frukostkompanjoner tände ett litet födelsedagsljus i hennes ära...








Kommentarer (0)
Övning ger färdighet... 2009-09-24




Fröken A ogillar
att vara på mage mest av allt. Ungefär tre minuter räcker tycker hon och skrynklar ihop sitt lilla ansikte till ett russin. Ett mycket argt litet russin som dessutom låter väldigt illa...



Hej Mamma! Tunga grejjer!


Men att ligga på mage ger även bra förutsättningar för att smaka och suga på händerna, men inte ens det hjälper när huvudet börjar kännas som en vattenmelon i hundra kilos klassen.

Mmm, intressant smak det hära....




...bäst att hugga i!!!






Kommentarer (0)
Så där ja... 2009-09-24

 

 

 

Det tog ett litet tag och en dos tjat av min kära syster men nu har jag äääntligen skaffat mig en blogg! Är alltid lite sent ute...med nästan allt. BB-väskan tillexempel, packade jag efter att vattnet gått och ändå hade jag gått över tiden nästan 14 dagar, fick med mig bodyscrub istället för duschcreme. LYCKAT!

Ett annat exempel på min seghet är när varenda kotte hade sett Sex and the City och serien säkert visats två gånger på tv, då kom jag på att jag gillade den. Undrade varför ingen ville se den med mig och fick det då konstaterat för mig att alla sett den minst två gånger och kunde typ alla repliker utantill. Så fick snällt se den själv...okejdå, hade sällskap av snaskpåsen.

För övrigt har det varit en lååång dag. Kära lilla A vaknade på morgonkvisten och tyckte att hennes mage behövde påfyllning så det första vi ägnade oss åt var mjölkning. Sedan har det bara rullat på. Dagens höjdpunkt var att mina bilder kommit och det bokstavligt talat kliar i mina fingrar; det ska sorteras, klippas, klistras, sättas in i album, tittas på och bara beundras. Har köpt fina album där jag ska sätta in de alla kort på min supermodell A




 

Har förresten gått och blivit en frukostfantast från att ha varit Fröken Antifrukost ungefär hela mitt halvlånga liv. Detta har jag att tacka min S för som gjort mig totalt frukostberoende. Nu har jag någon slags dille på Crispbread med avokado och hushållsost. Skulle nog mest troligt kunna smälla i mig ett helt paket Crispbread och fortfarande inte vara psykiskt mätt. YUMMY!

 

 

 

 

Kommentarer (7)