JENNYPENNY
Under construction 2010-01-20
Allt är lite upp och ner här just nu! men det blir bättre snart!:)
Kommentarer (1)
Överenskommelsen 2010-01-07
om att inte äta snask under veckorna....


suger lika mycket som sjön :/

Detta snurrar runt i mitt huvud just nu: Bilar, Fazer Red Berries choklad, Cream Cheese Chips, Blueberry Cheesecake, dip, popcorn, läsk, lösgodis, glass, kladdkaka med exxxtra mycket grädde, nygräddade kanelbullar, kex med ost, Geisha choklad, jordgubbstårta, prinsesstårta, hallongrottor, drömmar, Pollymuffins, chocolate chip cookie deg

hmm...nåja får väl tugga på en bit knäckebröd och låtsas att det är en kladdig bit kladdkaka!
Kommentarer (1)
Resumè 2009 2010-01-07



2009 var året då jag inte reste någonstans, den enda resan jag gjorde var min graviditet. Och nej, det kanske inte var som en månad i Thailand men däremot några månader av illåmående, viktuppgång, trötthet, humörsvängningar (bland annat över en kvarglömd filt), förväntan, rastlöshet och till slut en alldeles egen Alva :)
En alldeles egen liten Alva som man kan pussa, krama, bara titta på och förundras över.

Och Eddie då, han känner sig inte lika utanför längre, som i början när vi kom hem med den där konstiga lilla saken som skrek, åt , sov och upptog all mattes tid. Eddie kan fortfarande inte förstå var den kan ha kommit från, men vad gör väl det för hon kastar ju mat på golvet för bövelen :) Sånt gillar Eddie starkt!

Kommentarer (0)
-32 grader, sprakande brasa, tända ljus och hallonte 2010-01-07


Mmmyser

och Alva sover tyst det är i huset! Skönt ;)
Kommentarer (0)
Vi har trotsat minusgraderna 2010-01-06


och ett mycket hett tips är att inte ta ut hunden iförd endast strumpbyxor, jacka och toppeluva när termometern din visar på -29 grader. Det kan bli kallt!
Kommentarer (0)
Lovely morning 2010-01-06
Dagen började med att jag gav Eddie mat. Han blev glad och väldigt ivrig när han hade ätit. Han sprang. Han skuttade. Han hoppade. Han viftade på svansen. Han spydde.

Jag då... ja, jag tänkte måste akta mig för spyan, måste akta mig för spyan, måste akta mig för spyan!

Vad gjorde jag då?  Trampade i Eddies spya såklart!
Kommentarer (0)
Tisdagstema: Trötthet 2010-01-05


Fler bidrag hittar du här http://tisdagstema.se/
Kommentarer (5)
Busfrön 2010-01-05



Eddie har en polare som bor längre ner på vår gata; Ross! Varje gång vi ska passera huset där Ross bor lägger Eddie på en extra växel; "Tänk om Ross är där" verkar han tänka medan han halvspringer för att se om Ross är hemma. Så en dag var han där och det blev såklart en massa bus och roligt var det. Ross som inte ens nådde upp till Eddies manke i somras var mycket större än Eddie, vilket verkade förbrylla Eddie lite. Jag passade på att fota, hmm...försöka fota dom två svarta yrvädren. Inte det lättaste eftersom de liksom smälter ihop och det ser ut som att man fotat en svart klump :)
Kommentarer (0)
Det är kallt nu... 2010-01-04


...julen är över och 2009 blev 2010. Chokladen är uppäten, julmusten har sinat och alla paket är öppnade för länge sedan. Raketerna är uppskjutna, skumpan uppdrucken och januari är här. Den längsta, mörkaste och tråkigaste månaden på heeela året och fortfarande känns den ljusa sommaren långt, långt borta....

Hmm...nåja! :) Alva har sagt: "PAPPA" och "MAMMA"... Plötsligt från ingenstans sa hon "pappa" högt och tydligt så att alla hörde och vi hoppade ju såklart till och blev typ halvvilda. Haha, sen sa hon "mamma" för att inte göra mig ledsen såklart! Nu säger hon "pappa" stup i kvarten. PAPAPAPAPA :)

En annan lite rolig sak hände även när vi var och hälsade på våra nyblivna grannar. Pratade lite allmänt om barn och så där när jag säger att Alva fortfarande inte rullat runt. Sedan skulle jag bara demonstrera hur sur hon blir när hon läggs på mage och vad händer då!!? Till vår stora förvåning...rullar hon runt från mage till rygg! Snacka om att bli lite förvånad...

Och jag är med riktig systemkamera :) tack älskling!!! Så nu måste jag öva, öva, öva...

Kommentarer (0)