JENNYPENNY
Summertime 2010-10-28
















...I miss you!



Kommentarer (2)
Det är mycket nu... 2010-10-26


tentaplugga, tentaplugga, tentaplugga!  Jag längtar till fredag då jag får mitt liv tillbaka och inte behöver "hänga" med gamla gubbar från det förgågna. Jag har suttit och pluggat sen klockan 11 idag med några korta pauser samt att jag "råkat" kolla min Facebook då och då bara för att komma ifrån mitt pluggande. Nu hoppas jag på att inte bli inlåst på skolbiblioteket, det vore ju något; sitta här hela natten och plugga plus att jag skulle vara först här imorgon bitti också. Nej, jag tror att jag föredrar att spendera natten i min varma säng istället :)

Tjingeling
Kommentarer (0)
Linslusen 2010-10-19




Idag är det fotografering på dagis. Spääännande att se bilderna. Jag undar hur de får alla de små liven att sitta stilla? Nåja, Alva är i alla fall frisk nu efter att ha haft öroninfektion och feber. Håller tummarna för att hon inte blir sjuk igen nu när hon ätervänder till dagis; sjukdomsnästet nummer ett.


Kommentarer (4)
Little Birdies 2010-10-18








Kommentarer (0)
Snöbusar 2010-10-18















För några dagar sedan kom den första snön och vi vara bara tvugna att gå ut och svänga våra lurviga. Men alla vara inte lika nöjda med snön. Det var liksom lite svårt att gå med 20 kilo kläder och stövlar och Alva såg ut som en liten pingvinunge som tultade framåt och sen så var det ju så jädrans kallt om lillsnoken till råga på allt. Eddie som kan det här med snö försökte visa lillsyrran hur man djupdyker i snöhögar, men hon verkade inte riktigt få pejl på hur man gör liksom.



Kommentarer (0)
Mammas lilla hjälpreda 2010-10-18
















....diskar!

Hon kan också fixa mackor, omorganisera skåp samt torka bord och fönster. Jag är lyckligt lottad :)



Kommentarer (2)
Är du nöjd nu Mommo? :) 2010-10-18






Vi har fixat Duplo!

Kommentarer (1)
Seskarö 2010-10-01





i mitt hjärta!


Kommentarer (0)