JENNYPENNY
Skepp o hoj 2010-03-26






Tänk så kul man kan ha med en enkel sil :)

Nej, nu är det dags för lite fredagsmys vilket innebär: chips, läsk, film, en mjuk soffa samt en älskling att dela allt med!
Kommentarer (0)
Bedtime Story 2010-03-25



Böcker är skojj... mest att bita på då :)
Kommentarer (2)
VARNING FÖR TIGERRRRN!!! 2010-03-25

Mycket farlig, liten tiger på vift. Varning den kan morra! :P

Idag lärde sig Alva att släppa ner bollar i sin elefantleksak som man ska släppa ner just bollar i. När man släppt ner en boll får man höra en liten melodisnutt. Och plötsligt när Alva sitter på golvet hör Simon melodisnutten; Alva har släppt ner sin allra första boll!!! Sedan gjorde hon det igen och igen och igen...
Kommentarer (0)
Eating... 2010-03-24



...is serious business!

Håller just nu på att välja ut bilder jag ska framkalla. Hummsidumms, har små svårigheter emellanåt, vill liksom välja alla bilder men man kan ju omöjligt framkalla allt man fotat. Eller kan man!? Om man sitter på några miljoner kanske och har väääldigt mycket tid över, för det här går långsamr framåt :) Kanske ska man börja lotta och hoppas på storvinst så jag kan framkalla alla bilder plus en lagerlokal jag kan förvara allt i.
Kommentarer (0)
Emmys verk 2010-03-22




LILLA TERROR- MY

Emmy 7 år, tyckte tydligen att Lilla My behövde en liten makeover och bestämde sig för att ge henne en liten uppiffning a ´la svart tuschpenna! Undrar vad Tove Jansson skulle ha tyckt om Mys nya look!?


Kommentarer (0)
Nu... 2010-03-22
sitter jag här i Haparanda och glor. Vet inte vad jag ska hitta på! Uuu... Solen skiner och vattnet droppar från taket. Alva busar järnet i sin gåstol med en visp, ett decilitermått och en Lilla My nalle. Tänk om man var lika lättroad som hon. Då skulle jag kunna ta fram en skål och fiska upp en slev från någon låda, sätta mig på golvet och banka för kung och fosterland. Tyvärr är jag inte lika lättroad som lilla madame. Istället stryker jag omkring som en rastlös hund fram och tillbaka i huset, kollar in i kylskåpet varje kvart och konstaterar att allt fortfarande står kvar på sin plats. Det är som någon slags ritual; en tvångstanke: "Kolla in i kylsåpet, kolla in i kylskåpet". Ibland tar jag mig en liten snack och fortsätter att stryka omkring. Alltså nu låter det som om jag är någon slags neurotiker, men det här beteende uppträder bara när jag är rastlös och uttråkad. Jag gör det aldrig hemma, bara när jag är hos mina föräldrar och hälsar på. Nåja, nu måste jag hitta på något vettigt att göra; kanske packa ner min lilla sockerböna i pulkan, gå ut, njuta av vädret och få oss en nypa friska luft!

CIAO!!
Kommentarer (0)
Balancing 2010-03-18
Kommentarer (0)
25 år och nio månader... 2010-03-18






Ja, det blidde vi igår (på samma dag och allt) och vi firade med hallonfil i solkskenet något Alva aldrig ätit. Hallonfilen föll lillfröken i smaken och hon smackade och sa "Mmm".
Eddie då!? Ja, han kalasade på det Alva bjöd på (smörgåsrån) och allt smarrigt hon tappade på golvet. Tyvärr serverades rånen med leverpastej så Eddie var inte riiiktigt nöjd med kalasmenyn. Men, men tur att han har en så rar och omtänksam lill-matte som slickat i sig all leverpastej så Eddie också kunde slå tassarna i taket dagen till ära!!!
Kommentarer (0)
"Cool Girl... 2010-03-18
cool girl. You can call me cool girl. There´s no halo around my head, no..."

Lalalalaaa!


Kommentarer (0)
Bunny 2010-03-08



Till en mörkrädd liten tös
Kommentarer (0)