JENNYPENNY
Snow and Ice 2009-11-25





Nu är jag less på regn, regn, regn och plusgrader! Jag vill ha is,is,is och minusgrader! Vet att jag kommer att ångra mina ord när det blir smällkallt och man inte ens vill sticka näsan utanför dörren, ögonfransarna blir frostiga och tårna blir kalla och domnar bort. Men saknar ju såna där stora härliga snöflingor och knastret under skorna när man är på promenad och framför allt att det blir mycket ljusare när snön kommer. Tänk lite varm choklad, mackor och solsken en härlg vårvinterdag :) kanske lite skridskoåkning, skoter eller varför inte pulka!!! Aww...får väl drömma vidare och helt enkelt dra ner rullgardinen så jag slipper se allt det grådaskiga och tråkiga.

Kommentarer (0)
Rymd-Polaren Patrik! 2009-11-24



Det är bra att ha en vän som Patrik! Man kan lätt hålla han i handen för hans armar är så spinkiga.
Att gömma sig bakom honom går också bra. I Patriks öra kan man viska hemlisar (han förstår nämligen babyspråk) och man kan till och med slänga ner han på golvet eller bita honom i antennen. Han blir inte arg!
Tillsammans med Patrik kan man bara chilla och filosofiera men också busa! Han har aaalltid ett STORT leende på läpparna!

Ryyyymd-Poooolaren Paaatrik var namnet!


Kommentarer (1)
Tisdagstema: Rund 2009-11-24


Fler bidrag hittar du här http://tisdagstema.se/
Kommentarer (6)
Alva ♥ Eddie 2009-11-23

Alva tyckte att det var extra mysigt när Eddie la sitt huvud i hennes knä. Hon log, skrattade och tog några höda c:n.

Alva och Eddie
har sakta men säkert börjat bli goda vänner. Från att ha varit lite skeptisk i början har Eddie börjat ty sig mer och mer till Alva.

Alva vill väldigt gärna ta i Eddies nos och sträcker sig efter honom om han går förbi. Hon tycker att han är rolig och brukar bli stel som en pinne, skratta, le och göra små utrop när hon ser Eddie. Ibland är han till och med så spännande att hon bara tittar på honom och munnen och ögonen är stora som tefat.

Eddie är också väldigt nyfiken på Alva, vill vara nära henne och går och nosar på henne försiktigt. Av någon anledning brukar han ibland lägga sitt huvud vid Alvas fötter och låta henne sparka på hans huvud!? Kastar leksaker till henne har han också gjort, sedan ser han lite moloken ut; "varför kastar hon inte tillbaka" ser det nästan ut som om han tänker. Alvas händer är också ganska smarriga, speciellt om hon just har ätit ;) detta ogillar dock mamma!
Kommentarer (2)
Nya insikter 2009-11-22


Vem har sagt att en ansiktsmask a´la mild havregrynsgröt inte är bra för hyn!?

Gör så här: Ta gröten i båda händerna, arbeta den gärna ett tag för bästa resultat. När gröten känns extra smidig appliceras den i ansiktet, från munnen och utåt mot ansiktet. Fransar, bryn och hårfäste mår också bra av behandlingen samt öron. För bästa resultat låt verka i 10-15 minuter. Går även bra att använda morot och potatis eller varför inte plommonpuré.

//Alva
Kommentarer (2)
Annons: Gratis buffé 2009-11-22
Vi erbjuder gratis buffé till alla dygnet runt, alla dagar.*
På vår spännande meny finns bland annat solrosfrön, nötter, olika fröblandningar och superfräscha talgbollar.
I vår mysiga uterestaurang kan du äta, mysa och träffa folk! Garanterat kattfritt.
Så tveka inte, kom och pröva våra läckerheter från världens alla hörn...
Vi ses!







*Med reservation för fullbokning.
Kommentarer (0)
Ekande tomt... 2009-11-22
på vårt fågelbord...



Nu krävs det åtgärder :)
Kommentarer (0)
Sugen på... 2009-11-20


...kladdkaka!

Kommentarer (0)
Mamma...jag glömde nästan! 2009-11-20

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥GRATTIS MOMMO♥

Hälsning till mommo från mäjj, Eddie och Simon! Jag vet att du har Alva-abstinens, den här bilden på mig kanske har en abstinensdämpande effekt...hmm, eller så inte!? Och vet du vad mommo, pappa är på stan och han har köp en spännande leksak till mig, bamsetandkräm och en splitterny pyjamas som jag kan mysa runt i.  Jag har tagit en liten tupplur och ikväll ska jag bada och busa mycket :)
Hoppas att du har haft en fin dag, för det har jag! Jag har bitit och "läst" i min spännande badbok och snurrat runt på filten, ätit broccoli (uäk) och morot, till efterrätt fick jag aprikospuré! NAM!!!

Nu mommo ska jag fortsätta busa! Vi ses nästa vecka!

Kram på din födelsedag!
Kommentarer (1)
Tisdagstema Accessoarer 2009-11-17


Fler bidrag hittar du här http://tisdagstema.se/
Kommentarer (3)
Mamma Jennys köttbulle 2009-11-16



Det var dags för ett BVC besök idag.  Lilla fröken fräken är lika med 8290 gram, 68.5 centimeter över havet och knoppen är 43.1 centimeter i omfång. Det var dock inte bara frid och fröjd, det var också dags för det dumma, dumma vaccinet.  AJ AJ! Tur att det inte gör ont länge och det enda minnet av vaccinet är två, små plåster som pryder varsitt michelinlår ;)

Kommentarer (3)
Just cruisn` 2009-11-15



Kommentarer (5)
Good Night! 2009-11-13



Kommentarer (0)
Gäääsp! 2009-11-13
Bilden har inget med verkligheten att göra


Jag= tröttast i stan
Alva=pigg som en mört


Kommentarer (3)
"Vi skäu åuka mouffa..." 2009-11-12


"Vink, vink"

TJILLIVIPPEN!



Kommentarer (0)
Ett år sedan 2009-11-11







Tiden går INTE sakta!








Kommentarer (1)
Happy 2009-11-11
Kommentarer (1)
White shoreline 2009-11-11




Kommentarer (0)
Flykrasch 2009-11-10

Nödlandning i snön


Den var ringmärkt


En stund i värmen gjorde susen och den ulliga, lilla fjäderbollen flög sin kos!
Kommentarer (2)
Helgen i ett nötskal; 2009-11-10
Helgen har rymt en massa myyyys!!!


I fredags var det hemmagjord pizza, hallonkvarg och film för hela slanten!

I lördags övernattade vi hos fammo & faffa!

Kvällen bjöd på god mat, chips, godis, TV och en dotter som somnade som en ängel

Och...






Och min tand har fått tre kompisar så nu behöver den inte känna sig så ensam längre! Bra va!?
Kommentarer (1)
Tisdagstema: Självporträtt 2009-11-10

Fler bidrag på självporträtt hittar du här http://tisdagstema.se/



Kommentarer (2)
Veckan som gått 2009-11-05
Vi har varit hos mormor, morfar och moster E och hälsat på. Då har vi...





Och moster E såg vi inte röken av :)
Kommentarer (3)
800 minus Haparanda kommun! 2009-11-01
Idag har jag gått i mina gamla kvarter där jag lekte som barn. Plötsligt slog mig tanken att jag absolut inte skulle vilja att Alva växte upp här. Inte för att jag hade det dåligt som liten men känslan jag fick av att gå här efter alla år var inte direkt upplyftande. Gatorna är fulla med hål och inte en endast själ är ute och klockan är inte ens fem. Var är alla barnskratt? Mopeder? Fotgängare? Mammor med sina barnvagnar? De enda levande väsen där i mörkret är jag , Alva som sover i vagnen och en rädd stövare som ständigt sneglar nervöst efter mig samt dennes ägare. Stackars hund, inte konstigt att man blir folkskygg i denna spökstad. Dessutom är det nästan becksvart, skräpigt, omodernt, de flest hus är nergågna, på de en gång vita staketen hänger flagnad färg som vinden leker med. Jag går förbi hus där mina klasskompisar och deras föräldrar för många år sedan bodde, jag går förbi min gamla skola och tänker på alla klassrum vi hade och på gympasalen, de badar alla i mörker. Det finns inga mysiga, upplysta lekparker bara slitna gungställningar vid skogsbrynet, det finns inga eljusspår eller trevliga promenadstråk, bara mörker, stora kraterliknande hål i marken och tystnad. Var är alla? På Ikea, eller?
Kommentarer (3)